website voor huisarts | websites voor huisartsen
website voor huisarts | websites voor huisartsen

Medisch Centrum Lindenheuvel

Over deze website

Huisartsen Medisch Centrum Lindenheuvel is een nieuw gezondheidscentrum in Geleen Lindenheuvel. Met de nieuwe praktijkvoering is dit een van de modernste huisartspraktijken in Limburg.

Het spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. U kunt voor een afspraak bellen tijdens de openingstijden van de praktijk of u maakt de afspraak zelf via de web-app.

Het komt wel eens voor dat een patiënt een afspraak maakt en vervolgens niet verschijnt op het spreekuur bij de huisarts, de assistente of de praktijkondersteuner. Hierdoor gaat voor ons tijd verloren. Ook gaat een plek verloren ten koste van een andere patiënt. Daarom het verzoek om op tijd af te bellen indien een gemaakte afspraak niet door kan gaan. Een andere patiënt kan dan worden ingepland.

Wat gebeurt er als u niet (op tijd) afzegt?

Bij niet verschijnen zonder bericht maken wij een aantekening NVZB in uw dossier (Niet Verschenen Zonder Bericht). Als u weer een afspraak maakt en nogmaals niet komt opdagen dan zullen wij deze afspraak in rekening brengen. Houd er rekening mee dat deze factuur niet wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.

Bekijk ook eens

Gratis Demo