Oops...
Slider with alias Webdesign-Maastricht-SEO-Maastricht not found.

WEBSITE & E-HEALTH

PRAKTIJK.nl maakt websites speciaal ontwikkeld voor huisartsen. Het concept is volledig gebaseerd op de patiënt en de zorg. Naast ons eigen patiëntenportaal ondersteunen wij alle HIS gekoppelde e-Health modulen.

U krijgt een goed vindbare en patiëntvriendelijke website. U kunt de website zelf aanpassen. Wanneer u dit niet wilt dan voeren wij gratis uw wijzigingen door. De initiatiefnemers van Praktijk.nl hebben ruim 12 jaar professionele ervaring in HIS gerelateerde zaken.

MEDISCH CALLCENTER

PRAKTIJK.nl heeft de programma’s voor versterking van uw werkprocessen! De juiste partner op het gebied van klantcontacten 24/7 en 365 dagen per jaar met: Kwaliteit in dienstverlening heeft bij ons continu de aandacht. 

Onze doktersassistenten, verpleegkundigen beschikken over ruime kennis en ervaring om uw patiënten/cliënten de zorg te bieden die ze nodig hebben. Ze hebben bovendien naast de reguliere opleiding veelal een opleiding tot triagist gevolgd. Onze verpleegkundigen zijn BIG-geregistreerd.

SYSTEEMBEHEER

Praktijk.nl verzorgt uw systeem-netwerk beheer. Door systeembeheerders op de juiste plaats te zetten, kunnen wij al uw netwerk-systeembeheer uit handen nemen. Ervoor zorgen dat u zich met uw core business bezig kunt houden in een werkend netwerk.

Van de juiste afhandeling van binnenkomende opdrachten tot het kunnen verlenen van het door u gewenste service niveau. Praktijk.nl kan u bovenstaande garantie bieden als implementatiepartner, maar vanzelfsprekend ook als beheerpartij, waardoor uw netwerk beheer optimaal geregeld is.

Portfolio PRAKTIJK.nl

RUIM 250 WEBSITES VOOR HUISARTSEN IN NEDERLAND GEMAAKT!

Nieuws websites voor huisartsen

Praktijk nieuws, handige tips en leuke weetjes.

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ HELPEN U GRAAG!