ONLINE AFSPRAAK

LEES MEER...

De webapplicatie is een unieke service die u via Praktijk.nl kunt bestellen. De applicatie is beschikbaar in elke web browser, of uw patient nu een PC, laptop, smartphone of tablet gebruikt. Hij hoeft geen software te installeren, maar alleen naar onze website te gaan. Daar vindt hij de applicatie klaar voor gebruik.
.
Met deze applicatie kan hij verschillende zaken gerelateerd aan een bezoek aan uw praktijk zelf regelen, zonder aan de telefoon in de wacht te moeten staan. Daarnaast zijn er ook nog een aantal andere functies die kunnen helpen in goede gezondheid te blijven.

Uw patiënt kan zelf een afspraak inplannen bij u, zonder uw praktijk te hoeven bellen. Wel zo efficiënt! Kies Afspraak maken, dan het type afspraak, datum, tijd en de duur van de afspraak. Kies eerst beschikbare dokter als u snel een afspraak nodig heeft.
.
De patiënt ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw gemaakte afspraak. Deze afspraak kan dan direct aan Google kalender of ICal toegevoegd worden.

HERHAALMEDICATIE

LEES MEER...

Via Herhaalrecept, kan uw patient zijn actieve chronische medicatie inzien. Deze informatie is te allen tijde beschikbaar. Hij kan medicatie die hij chronisch gebruikt en bij ons u is makkelijk via onze webapplicatie bestellen.
.
Het recept wordt naar zijn vaste apotheek verstuurd. Wijzigingen in recept of apotheek kan hier ook worden aangegeven.

INZAGE DOSSIER

LEES MEER...

Mijn kluis bewaart uw patient de correspondentie, uitslagen en actieve chronische medicatie van de laatste zes maanden. Uitslagen worden in Mijn kluis getoond. Daardoor is het meestal niet nodig om hiervoor uw prakijk te bellen of te bezoeken.
.
De medische informatie is veilig. De webapplicatie is ontwikkeld volgens de gangbare standaarden voor het verwerken van gevoelige informatie. Er wordt gebruik gemaakt van beveiligde netwerksystemen en aangepaste software.

Portfolio PRAKTIJK.nl

RUIM 250 WEBSITES VOOR HUISARTSEN IN NEDERLAND GEMAAKT!