website voor huisarts | websites voor huisartsen

Zorgsites

“Voor onze oudere populatie is het van belang dat zij een overzichtelijke en doelgerichte website kunnen gebruiken.”

Huisarts Amsterdam

Zorgsites van praktijk.nl

Ideaal voor huisartsen

Geen moeilijke contracten maar persoonlijk contact, dat is de basis van wederzijds vertrouwen. Praktijk.nl zorgt voor een boeiende website die door onze ingebouwde SEO hulpmiddelen goed gevonden wordt door uw patiënten.

Doordat u gebruik maakt van een eigen domeinnaam past dit goed bij de praktijkbelangen. Uw website kan eenvoudig getoond worden in meerdere talen zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Iedere klant kan gebruik maken de gratis wijzigingsservice. 

Zorgsites van praktijk.nl

Geoptimaliseerd voor elk device

Wanneer u een website door Praktijk.nl laat realiseren is deze direct toegankelijk op elk mobiel apparaat. Hierdoor wordt het gebruikersgemak van de website aanzienlijk verhoogd, omdat de patiënt niet genoodzaakt is achter een computer plaats te nemen. Daarnaast moedigt het patiënten aan om terug te keren naar uw website.

“Zeer tevreden over de samenwerking met Daisy, Edwin en Erik. Onze complimenten!”

Huisarts Maastricht

Websites van praktijk.nl

Alle patiëntportalen

Praktijk.nl ondersteunt alle patiëntportalen. De kunst is om online patiënten aan te moedigen hier gebruik van te maken zodat het inkomend telefoonverkeer afneemt. Hiermee hebben wij uitgebreide ervaring.

Laat uw patiënten eenvoudig herhaalrecepten aanvragen, e-consulten sturen, online afspraken en zich als nieuwe patiënt inschrijven in uw praktijk. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om om labuitslagen en specialistenbrieven aan uw patiënten te publiceren. En dit kan allemaal zonder dat de patiënt daarvoor telefonisch contact moet opnemen, wel zo efficiënt. 

Wij ondersteunen alle HIS gekoppelde e-Health modulen.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u interesse gekregen in onze unieke service. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.