praktijkherengracht
Praktijk.nl

Ideale website voor huisartsen

Geen moeilijke contracten maar persoonlijk contact, dat is de basis van wederzijds vertrouwen. Praktijk.nl zorgt voor een boeiende website die door onze ingebouwde SEO hulpmiddelen goed gevonden wordt door uw patiënten. Doordat u gebruik maakt  van een eigen domeinnaam past dit goed bij de praktijkbelangen. Uw website kan eenvoudig getoond worden in meerdere talen zonder dat u daar iets voor hoeft te doen.

Beveiligd conform actuele wet- en regelgeving

Ik ben… Huisarts

Geoptimaliseerd voor mobiele apparaten

Wanneer u een website door Praktijk.nl laat realiseren is deze direct toegankelijk op elk mobiel apparaat. Een mobiele versie zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk kunnen browsen op elk type smartphone of tablet en het moedigt patiënten aan om terug te keren naar uw website.
.

U kunt middels de WebApp kiezen om de patiënt te betrekken bij de zorg. Laat uw patiënten eenvoudig herhaalrecepten aanvragen, e-consulten sturen, online afspraken en zich als nieuwe patient inchrijven in uw praktijk. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om om labuitslagen en specialistenbrieven aan uw patiënten te publiceren.

urmond
De website van Praktijk.nl zorgt ervoor dat onze patiënten vaker herhaalrecepten online aanvragen en dat scheelt inkomende telefoontjes, aldus Martin den Heijer, huisarts te Roermond
yaylali
All-Inclusive website voor slechts € 35,- p.m.  

Voordelen van Praktijk.nl

Moderne website, vanzelfsprekend mobielvriendelijk!

Volledig ontzorgd: gratis wijzigingsservice

Domeinnaam en SSD Hosting met onbeperkte opslagruimte

Onbeperkt aantal e-mailadressen (incl. SPAM filter)

Geoptimaliseerd voor Google

SSL beveiliging voor een versleutelde https-verbinding

Automatische vertaling in alle talen

Wij hebben een drukke praktijk en daarom weinig tijd. Praktijk.nl past daarom onze content aan. Daar hoeven we niets extra's voor te betalen. Een hele fijne ontzorgende service! Aldus Marianne Dekeukeleire, huisarts aan de herengracht in Amsterdam
Call Now Button
WhatsApp!