☆ IDEALE WEBSITE VOOR HUISARTSEN

Geen moeilijke contracten maar persoonlijk contact, dat is de basis van wederzijds vertrouwen. Praktijk.nl zorgt voor een boeiende website die door onze ingebouwde SEO hulpmiddelen goed gevonden wordt door uw patiënten. Doordat u gebruik maakt van een eigen domeinnaam past dit goed bij de praktijkbelangen. Uw website kan eenvoudig getoond worden in meerdere talen zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Iedere klant kan gebruik maken de gratis wijzigingsservice. Een website kost 38,50 excl. BTW in 2021. In overleg worden ook opstartkosten gerekend a.d.h.v. uren.

☆ GEOPTIMALISEERD VOOR MOBIELE APPARATEN 

Wanneer u een website door Praktijk.nl laat realiseren is deze direct toegankelijk op elk mobiel apparaat. Een mobiele versie zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk kunnen browsen op elk type smartphone of tablet en het moedigt patiënten aan om terug te keren naar uw website.
.
U kunt middels de WebApp kiezen om de patiënt te betrekken bij de zorg. Laat uw patiënten eenvoudig herhaalrecepten aanvragen, e-consulten sturen, online afspraken en zich als nieuwe patient inchrijven in uw praktijk. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om om labuitslagen en specialistenbrieven aan uw patiënten te publiceren.

“HET PATIËNTEN PORTAAL – VLADAN ILIC, HUISARTS”

WHATSAPP MET PRAKTIJK.nl!