☆ IDEALE WEBSITE VOOR HUISARTSEN

Geen moeilijke contracten maar persoonlijk contact, dat is de basis van wederzijds vertrouwen. Praktijk.nl zorgt voor een boeiende website die door onze ingebouwde SEO hulpmiddelen goed gevonden wordt door uw patiënten. Doordat u gebruik maakt van een eigen domeinnaam past dit goed bij de praktijkbelangen. Uw website kan eenvoudig getoond worden in meerdere talen zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Iedere klant kan gebruik maken de gratis wijzigingsservice. Een website kost 37,00 excl. BTW in 2020. In overleg worden ook opstartkosten gerekend a.d.h.v. uren.

☆ GEOPTIMALISEERD VOOR MOBIELE APPARATEN 

Wanneer u een website door Praktijk.nl laat realiseren is deze direct toegankelijk op elk mobiel apparaat. Een mobiele versie zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk kunnen browsen op elk type smartphone of tablet en het moedigt patiënten aan om terug te keren naar uw website.
.
U kunt middels de WebApp kiezen om de patiënt te betrekken bij de zorg. Laat uw patiënten eenvoudig herhaalrecepten aanvragen, e-consulten sturen, online afspraken en zich als nieuwe patient inchrijven in uw praktijk. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om om labuitslagen en specialistenbrieven aan uw patiënten te publiceren.

“HELE FIJNE SAMENWERKING EN EEN BREDE PORTEFOLIO”

ONLINE PORTAAL & FOCUS TECHNIEK

Veel mensen houden niet van lezen en doen het daarom het liefst niet; daarom werken wij met “de focus techniek” –> 2 blokken waarbij U uw patiënten direct betrekt bij e-health en praktische informatie. Een rustige landingspagina zorgt ervoor dat de patiënt niet overspoelt wordt met onzinnige informatie.
.
Door het gebruik van korte en bondige boodschappen kunt u uw patiënten precies vertellen wat er toe doet en functioneel handig is. De uitgebreide informatie is een apart item in het menu van de website. Zonder enige technische kennis maakt u professionele nieuws-berichten aan in ons CMS-Systeem. Patiënten blijven op de hoogte van uw belangrijke “events”. U kunt ook, indien gewenst, de gratis automatische ‘nieuws-feed’ van Thuisarts.nl instellen.
.
De website bevat een TALEN-Plugin (van Engels tot aan Chinees). U bepaalt zelf in welke talen de website – O.b.v. Google Translate – getoond worden. Daarnaast is er altijd een BEL-knop aanwezig zodat de patiënt direct de praktijk kan bellen zonder het nummer te kopiëren.

WHATSAPP MET PRAKTIJK.nl!

WhatsApp!