Ideale website | Voor Huisartsen

Geen moeilijke contracten maar persoonlijk contact, dat is de basis van wederzijds vertrouwen. Praktijk.nl zorgt voor een boeiende website die door onze ingebouwde SEO hulpmiddelen goed gevonden wordt door uw patiënten. Een eigen domeinnaam past goed bij uw praktijkbelangen.

Uw website kan eenvoudig getoond worden in meerdere talen zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Iedere klant kan gebruik maken de gratis wijzigingsservice. Een website kost 37,00 excl. BTW in 2020. In overleg worden ook opstartkosten gerekend a.d.h.v. uren.

Geoptimaliseerd | Voor mobiel

Wanneer u een website door Praktijk.nl laat realiseren is deze direct toegankelijk op elk mobiel apparaat. Dit zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk kunnen browsen op elk type smartphone of tablet en het moedigt patiënten aan om terug te keren naar uw website.

U kunt middels de WebApp kiezen om de patiënt te betrekken bij de zorg. Laat uw patiënten eenvoudig herhaalrecepten aanvragen, e-consulten sturen, online afspraken en zich als nieuwe patient inchrijven in uw praktijk. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om om labuitslagen en specialistenbrieven aan uw patiënten te publiceren.

Patiënt portaal | Focustechniek

Veel mensen houden niet van lezen en doen het daarom het liefst niet; daarom werken wij met “de focus techniek”. Een rustige landingspagina zorgt ervoor dat de patiënt niet overspoelt wordt met onzinnige informatie.

Zonder enige technische kennis maakt u professionele nieuws-berichten aan in ons CMS-Systeem. Patiënten blijven op de hoogte van uw belangrijke “events”. U kunt ook, indien gewenst, de gratis automatische ‘nieuws-feed’ van Thuisarts.nl instellen.

Inclusief meerdere talen en standaard BEL-Knop

BEGIN MET INZICHT IN UW EIGEN WEBSITE

Het valt ons op hoe weinig website eigenaren echt weten hoe goed hun website presteert. Sommige eigenaren weten het aantal bezoekers maar veel verder komen de meeste niet. Een goed functionerende website is voor veel bedrijven steeds meer van levensbelang. Des te belangrijker is dit inzicht!

Wist u dat ruim 90% van de website eigenaren Google Analytics gebruikt? Nou ja “gebruikt”, ze hebben de beschikking over deze tool. We zien slechts enkelen dit echt gebruiken. Er staat gewoon te veel informatie in en de cijfers zijn moeilijk te interpreteren. Voor hen die dit ook vinden, maakten we een “One Page Dashboard”. Oftewel alle informatie die je nodig hebt, overzichtelijk op één pagina.

Aanpassingen zoals foto’s uitsnijden en plaatsen zijn gratis

DOMEIN, HOSTING EN E-MAIL

>U kunt uw webadres blijven gebruiken. Praktijk.nl heeft een gratis verhuisservice. De hosting van uw domeinnaam valt binnen uw abonnement. Wanneer u nog geen webadres heeft kunt u dit door ons laten vastleggen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

>Praktijk.nl maakt altijd gebruik van een SSL-certificaat voor een veilige website (ook goed voor zoekmachines), applicatie of e-mail. Alle data die door uw bezoekers ingevoerd wordt is volledig encrypted en wordt alleen verstuurd over een versleutelde verbinding. Alleen u heeft hier beheer over. Met Praktijk.nl bent u volledig klaar voor de nieuwe privacywet AVG. Zie hiervoor de pagina met inhoudelijke informatie. Onze websites draaien op een beveiligde serveromgeving. De server-provider is gecertificeerd volgens de internationale normeringen. Dit creëert een veilig gevoel voor u en uw bezoekers.

VOORDELEN PRAKTIJK.NL ZORGSITE

Moderne website, vanzelfsprekend mobielvriendelijk!

Volledig ontzorgd: gratis wijzigingsservice

Domeinnaam en SSD Hosting met onbeperkte opslagruimte

Onbeperkt aantal e-mailadressen (incl. SPAM filter)

Geoptimaliseerd voor Google

SSL beveiliging voor een versleutelde https-verbinding

Eenvoudige koppeling met MOET IK NAAR DE DOKTER APP

Automatische vertaling in alle talen

Integratie met Telefoonplatform