Ideale website voor praktijken

Praktijk.nl levert websites speciaal ontwikkeld voor praktijken, denk aan huisartsen, tandartsen etc. Het concept is volledig gebaseerd op de behoefte van de patiënt.
.
Zoekt u een goed vindbare en patiëntvriendelijke website? Dan bent u bij Praktijk.nl aan het goede adres! De initiatiefnemers van Praktijk.nl hebben ruim 10 jaar ervaring in HIS (Huisartsen Informatie Systeem) gerelateerde zaken.
.
Een standaard website is niet goed genoeg! Laat dit over aan professionals. Praktijk.nl regelt voor u de opmaak, vindbaarheid en beveiliging. Dit alles voor slechts 36 euro per maand.

DE “FOCUS-TECHNIEK”  WERKT OOK BIJ UW PATIËNTEN

praktijkherengracht
Praktijk.nl

Website arts

Geen moeilijke contracten maar persoonlijk contact, dat is de basis van wederzijds vertrouwen. Praktijk.nl zorgt voor een boeiende website die door onze ingebouwde SEO hulpmiddelen goed gevonden wordt door uw patiënten. Doordat u gebruik maakt  van een eigen domeinnaam past dit goed bij de praktijkbelangen. Uw website kan eenvoudig getoond worden in meerdere talen zonder dat u daar iets voor hoeft te doen.

Beveiligd conform actuele wet- en regelgeving

All-Inclusive website voor slechts € 36,- p.m.  

Voordelen van Praktijk.nl

Moderne website, vanzelfsprekend mobielvriendelijk!

Volledig ontzorgd: gratis wijzigingsservice

Domeinnaam en SSD Hosting met onbeperkte opslagruimte

Onbeperkt aantal e-mailadressen (incl. SPAM filter)

Geoptimaliseerd voor Google

SSL beveiliging voor een versleutelde https-verbinding

Automatische vertaling in alle talen

Huisarts online PRAKTIJK.nl Zorgsites
Wij hebben een drukke praktijk en daarom weinig tijd. Praktijk.nl past daarom onze content aan. Daar hoeven we niets extra's voor te betalen. Een hele fijne ontzorgende service! Aldus Marianne Dekeukeleire, huisarts aan de herengracht in Amsterdam
Call Now Button
WhatsApp!