☆ PRAKTIJK.nl in Health Cloud bij Van Vlodrop IT

☆ PRAKTIJK.nl in Health Cloud bij Van Vlodrop IT

Het beste uit twee werelden
.

PRAKTIJK.nl – HMCC gaat vanuit de centrale omgeving van de Limburgse Health Cloud-expert Van Vlodrop IT werken. Door de jarenlange ervaring van Van Vlodrop IT met huisartsen lag deze samenwerking voor de hand. Intussen werkt Van Vlodrop voor enkele honderden praktijken in Limburg en Brabant. “We spreken dezelfde taal. Dit geeft ons ruggesteun bij het opschalen van ons aanbod op een veilige, soepele en bovendien servicegerichte manier”, aldus Erik Tap, directeur van PRAKTIJK.nl – HMCC B.V.

Continuïteit van kwaliteit

.
Onze doktersassistentes, triagisten en verpleegkundigen (BIG geregistreerd) nemen wekelijks duizenden telefoontjes aan voor klinieken, huisarts- en tandartspraktijken. Projectmatig worden zij ingepland en bouwen bij een structurele doorschakeling een band op met de praktijk. De Health Cloud omgeving brengt eenvoud in de werkwijze en creëert overzicht voor de Doktersassistente op Afstand. Inkomende telefoontjes kunnen op deze manier adequaat en snel worden aangenomen. De gemiddelde wachttijd voor de patiënt was 36 seconden in februari 2020. Door de opschaling van personeel en de implementatie van de Health Cloud verwachten wij dat de wachttijd nóg verder afneemt in de toekomst.

HIS onafhankelijk

.
PRAKTIJK.nl ondersteunt alle HIS’sen. De benadering vanuit een eenduidige en beheersbare omgeving maakt het schakelen tussen de systemen behapbaar en overzichtelijk voor “de Doktersassistente op Afstand”. Het uitgangspunt blijft hierbij dat de controle van toegang uiteraard in handen van de praktijk blijft.

Van Vlodrop ICT - PRAKTIJK.nl HMCC

logo praktijk 2019