Oops...
Slider with alias Webdesign-Maastricht-SEO-Maastricht not found.

WEBSITE & E-HEALTH

PRAKTIJK.nl maakt websites speciaal ontwikkeld voor huisartsen. Het concept is volledig gebaseerd op de patiënt en de zorg. Naast ons eigen patiëntenportaal ondersteunen wij alle HIS gekoppelde e-Health modulen.

U krijgt een goed vindbare en patiëntvriendelijke website. U kunt de website zelf aanpassen. Wanneer u dit niet wilt dan voeren wij gratis uw wijzigingen door. De initiatiefnemers van Praktijk.nl hebben ruim 12 jaar professionele ervaring in HIS gerelateerde zaken.

MEDISCH CALLCENTER

PRAKTIJK.nl heeft de programma’s voor versterking van uw werkprocessen! De juiste partner op het gebied van klantcontacten 24/7 en 365 dagen per jaar met: Kwaliteit in dienstverlening heeft bij ons continu de aandacht. 

Onze doktersassistenten, verpleegkundigen beschikken over ruime kennis en ervaring om uw patiënten/cliënten de zorg te bieden die ze nodig hebben. Ze hebben bovendien naast de reguliere opleiding veelal een opleiding tot triagist gevolgd. Onze verpleegkundigen zijn BIG-geregistreerd.

VOIP-Telefonie

PRAKTIJK.nl verzorgt uw telefooncentrale. Wij beschikken over de laatste techniek als het gaat om bellen over het internet (VoIP). Wanneer u zich aansluit op ons platform bespaart u significant kosten. Daarnaast sluit het naadloos aan onze dienst: “Doktersassistente op Afstand”.

Nooit geen wachtrijen meer. Ons platform biedt ondermeer veilig video-bellen, koppeling met HIS, interne telefonie met bovenal een kraak heldere VOice over IP. Inzetten van externe dokters en assistentes is kinderspel.

Portfolio PRAKTIJK.nl

RUIM 250 WEBSITES VOOR HUISARTSEN IN NEDERLAND GEMAAKT!

Nieuws Telefonie Huisarts

Praktijk nieuws, handige tips en leuke weetjes.

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ HELPEN U GRAAG!