☆ PRAKTIJK | SCAN

Systeembeheer is belangrijk. Maar…waar betaalt u nu eigenlijk voor? Tijdens het eerste gesprek wordt voor de praktijkhouder duidelijk wat er echt in de praktijk speelt. En…heeft u alles wel nodig? Vaak zien we een te uitgebreide infrastructuur die overbodig is, die hiermee te veel onnodige kosten met zich meebrengt.

Door open en eerlijk in kaart te brengen wat u nodig heeft kunt u mogelijk veel geld besparen. Als u zich dit realiseert, snapt u ook dat u jarenlang te veel heeft betaald. Een goede technische basis en goed beveiligd netwerk blijft natuurlijk uw en onze hoofdzaak.

☆ FABELS | EN WAARHEID

Computers hebben een administratieve levensduur van vier jaar. Maar zijn ze hierna ook technisch overleden? Bij veel systeembeheerders wel…bij PRAKTIJK.nl niet! Er is meer mogelijk met uw computers dan dat u denk, niet alleen mensen worden ouder. Ook de techniek wordt sterker en duurzamer.

Is in de cloud (ASP) beter dan lokaal ‘stand-alone’? Veel leveranciers pushen op de cloud omdat het veiliger en sneller zou zijn. Dit is een fabel. Lokale beveiliging is net zo veilig. Via onze methodiek loopt u met diefstal of brand niet meer risico’s. Lokaal werken is vele malen goedkoper.

☆ EERLIJKE | PRIJS

Een goed bereikbare helpdesk en indien nodig een snelle ad-hoc service op locatie. Dat is wat wij kunnen bieden voor een eerlijke prijs. Van netwerk- en domeinbeheer, van virusscanner tot een dymo-labelwriter. Geen zware en langdurige contracten. Uw lokale beheer is niet zo spannend als dat u denkt. Voor ons een fluitje van een cent.

Actueel: Vrijblijvend windows 7 naar Windows 10 advies nodig? Naar de cloud of toch lokaal blijven werken. Praat eens vrijblijvend met een professioneel van PRAKTIJK.nl. Bestaande apparatuur of koopt u liever zelf uw hardware? Wij verzorgen dan slechts de installatie.

“AANRADER VOOR ELKE ONDERNEMER DIE GEVONDEN WIL WORDEN”

SUCCESVOL ONLINE

Wekelijks kloppen klanten bij ons aan met een website die niet functioneert zoals verwacht. Vaak omdat de website nauwelijks gevonden wordt of omdat het rendement veel lager is dan verwacht. Natuurlijk kunnen we hier iets aan doen!

Ziet u internet als een risico voor uw bedrijfsvoering of vraagt u zich af hoe u met internet meer omzet kunt behalen? Heeft u al eens gedacht aan een webshop? Kent u de toegevoegde waarde van Social Media voor uw bedrijf? Op dit vlak adviseren wij bedrijven en helpen hun online strategie te bepalen. Neem geheel vrijblijvend contact op en laten we de mogelijkheden eens bespreken!

Wist u dat we gecertificeerd Google partner en officieel SEO expert zijn? Hoger in de zoekmachines komen, is niet moeilijk. Graag helpen wij u! Hoge kwaliteit voor een lage prijs met persoonlijk contact is voor ons de basis. Lees ook eens onze reviews om u een beeld te vormen van de kwaliteit van onze dienstverlening.

043WEB | Webdesign Maastricht | Analyse | SEO | Optimalisatie | Maastricht | Limburg

INZICHT IN DE SEO SCORE VAN UW WEBSITE?

WhatsApp!