Telefonische ondersteuning Huisarts

Alle werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur

De doktersassistenten van PRAKTIJK.nl – HMCC verzorgen de telefonische bereikbaarheid van uw praktijk op afstand en registeren op veilige wijze in uw HIS.
.

  • Wij werken in ieder beschikbaar HIS.
  • Onze doktersassistenten declararen bij het geven van zelfzorg advies in uw HIS.
  • Van enkele uren per dag tot de hele dag, incidenteel of structureel.
  • Overname balie functie met slimme technologie.
  • Partner bij E-zorg; het netwerk voor een veilige verbinding.
  • U krijgt uw eigen team doktersassistenten op afstand zodat wij uw praktijk goed leren kennen.
.
We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

DOKTERSASSISTENTE OP AFSTAND EN ONLINE PARTNER

De oprichter van PRAKTIJK.nl is Erik Tap. Samen met het team helpen wij huisartsen bij het bouwen, onderhouden en optimaliseren van websites. Erik heeft 13 jaar ervaring in de huisartswereld. Hij is betrokken geweest bij een van de huisartsen informatie systemen (HIS).  Ondertussen hebben we ruim 250 websites gemaakt en geoptimaliseerd. Dit doen we niet alleen maar samen met een webdesigner, online adviseur en grafisch vormgever. We willen ons onderscheiden door een hoge kwaliteit te leveren voor een lage prijs, met persoonlijk contact als basis. Onze focus ligt intussen op het optimaliseren van websites, doktersassistentes op afstand en VoIP telefooncentrales.
.
Op 1 januari 2020 is PRAKTIJK.nl gefuseerd met HMCC (het medisch callcenter) van Patrick Eliasar. Door de samenvoeging van deze diensten, enerzijds de website aan de voorkant en anderzijds ons medisch callcenter aan de achterkant zorgt dit voor een complete opvang van uw patiënt contacten. Omdat wij ervoor zorgen dat patiënten aangemoedigd worden om online zaken met de praktijk te regelen zal dit ook voor uw praktijk een kosten reducerende werking hebben.
.
Intussen zijn er bij PRAKTIJK.nl – HMCC 33 mensen werkzaam. Samen staan we sterker!

“MOOIE WEBSITE, GOED ADVIES, HELEMAAL TEVREDEN”

GRAAG MEER INFORMATIE? NEEM DAN CONTACT OP!