“Moet ik naar de Dokter” als triage

PRAKTIJK.nl heeft in samenwerking met “Moet ik naar de Dokter” een zelf triage als standaard ingebouwd. Dit houdt in dat de patiënt aangemoedigd wordt om voor de belangrijk minder dringende klachten een online afspraak te maken of een  e-consult te sturen.

Deze methodiek zorgt ervoor dat de patiënt niet direct belt. Dit scheelt inkomende telefoontjes bij de doktersassistente. Minder telefoontjes betekent dat er meer tijd is voor de primaire zorgtaken welke (extra) omzet genereert.
.
Naast de website ondersteuning biedt PRAKTIJK.nl ook systeembeheer, telefonie en 24-uurs bereikbaarheid (gecertificeerde assistentes die op afstand afspraken maken en/of triage toepassen in uw HIS). Alle zorgen uitbesteed onder één dak.

Vraag ons naar de mogelijkheden:

Website voor Huisartsen (praktijk.nl)

De “Focus-techniek”  werkt ook bij uw patiënten

Website voor Huisarts PRAKTIJK.nl zorgsites
Praktijk.nl

Creëer rust en overzicht voor uw patiënten

Veel patiënten hebben moeite met lezen of hebben (online) een korte attentie curve. Wij zorgen ervoor dat de website voor deze doelgroep begrijpbaar is en tegelijk aangemoedigd wordt om online zaken met u te regelen ongeacht met welk HIS of E-health portaal U werkt.
.

Beveiligd conform actuele wet- en regelgeving

All-Inclusive website voor slechts € 36,- p.m.  

Voordelen van Praktijk.nl

Moderne website, vanzelfsprekend mobielvriendelijk!

Volledig ontzorgd: gratis wijzigingsservice

Domeinnaam en SSD Hosting met onbeperkte opslagruimte

Onbeperkt aantal e-mailadressen (incl. SPAM filter)

Geoptimaliseerd voor Google

SSL beveiliging voor een versleutelde https-verbinding

Automatische vertaling in alle talen

Huisarts online PRAKTIJK.nl Zorgsites
Wij hebben een drukke praktijk en daarom weinig tijd. Praktijk.nl past daarom onze content aan. Daar hoeven we niets extra's voor te betalen. Een hele fijne ontzorgende service! Aldus Marianne Dekeukeleire, huisarts aan de herengracht in Amsterdam
Call Now Button
WhatsApp!