Voorbeeld met uitleg over “focus-techniek” voor patiënt

Veel mensen houden niet van lezen en doen het daarom het liefst niet; daarom werken wij met ``de focus techniek`` --> 2 blokken waarbij U uw patiënten direct betrekt bij e-health en praktische informatie. Een rustige landingspagina zorgt ervoor dat de patiënt niet overspoelt wordt met onzinnige informatie.

E-health voor U !

Mijn huisartsenpraktijk

Beste Huisarts Website

.
  Straatnaam, 1234 AB Eindhoven
.
   info@praktijk.nl
.
  043-3588212 (toets 1 bij spoed)
.
   Huisartsenpost: 088-0000000
.

.

Door het gebruik van korte en bondige boodschappen kunt u uw patiënten precies vertellen wat er toe doet en functioneel handig is. De uitgebreide informatie is een apart item in het menu van de website.
Servicegericht

Onze medewerkers staan elke dag voor u klaar. U kunt binnen 24h bij ons terecht op het spreekuur

Transparant

Door het gebruik van de WebApp heeft u altijd inzicht in uw medicatie en lab-uitslagen

Parkeren

Bij de praktijk kunt u twee uur gratis parkeren met de blauwe schijf

Zonder enige technische kennis maakt u professionele nieuws-berichten aan in ons CMS-Systeem. Patiënten blijven op de hoogte van uw belangrijke ``events``. U kunt ook, indien gewenst, de gratis automatische 'nieuws-feed' van Thuisarts.nl instellen.

Laatste nieuws:

De website bevat een TALEN-Plugin (van Engels tot aan Chinees). U bepaalt zelf in welke talen de website - O.b.v. Google Translate - getoond worden. Daarnaast is er altijd een BEL-knop aanwezig zodat de patiënt direct de praktijk kan bellen zonder het nummer te kopiëren.

Bent u al aangemeld op het Landelijk Schakelpunt?

Call Now Button
WhatsApp!