☆ Focus op najaarsdrukte bij huisartspraktijken

☆ Focus op najaarsdrukte bij huisartspraktijken

Huisartsen maken zich grote zorgen, blijkt uit onderzoek van de Landelijke Huisartsenvereniging (LHV). De combinatie corona, inhaalzorg en griep- en pneumokokkenvaccinaties legt deze herfst en winter extra druk op de praktijk. PRAKTIJK.nl – HMCC ontzorgt huisartsen met praktijkassistentes op afstand. En biedt aanvullend laagdrempelige praktijkwebsites inclusief e-health services.

Eigenaar Patrick Eliasar: “Wij willen huisartsen graag helpen in deze onrustige, spannende tijd. Ons medisch callcenter ondersteunt praktijken tijdens piekmomenten en overflow. Ook kunnen we de hele telefonie van een praktijk overnemen.”

Zelfzorgadvies

Waar het kan sturen de ervaren assistentes aan op het voor de huisarts declarabele zelfzorgadvies via Thuisarts.nl/Apotheek.nl. Daarnaast wijzen ze patiënten op de mogelijkheid van e-consulten, online afspraken maken en herhaalrecepten aanvragen. “Op die manier creëert PRAKTIJK.nl – HMCC rust in de praktijk. Zodat huisartsen kunnen focussen op continuïteit van zorg.”

Wilt u meer weten over het onderzoek : https://www.lhv.nl/actueel/nieuws/huisartsen-grote-zorgen-over-de-nabije-toekomst

LHV PRAKTIJK.nl - HMCC
logo praktijk 2019

 WhatsApp!