EQUIPE ZORGBEDRIJVEN kiest voor assistent dienst van PRAKTIJK.nl

Samenwerking staat voor continuïteit zorgkwaliteit

 

Met gepaste trots kondigen wij aan dat Equipe Zorgbedrijven PRAKTIJK.nl heeft gekozen om als partner in haar klantencommunicatie te gaan acteren.


Over Equipe Zorgbedrijven

 

Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van klinieken: Velthuis Kliniek, Xpert Clinics Hand- en polszorg, Orthopedie en Proctologie, EVA kliniek, CosMedic, Xpert Handtherapie en Revalidatie, in totaal 20 locaties gevestigd door heel Nederland. Elke kliniek is supergespecialiseerd – en kan daardoor kwalitatief hoogstaande zorg bieden met oog voor de wensen van patiënten. Patiënten die in hoge mate hun waardering uitspreken over de informatievoorziening en de omgang met medewerkers.


Kwaliteit in zorg

 

Als volgende stap om dit te borgen heeft Equipe Zorgdiensten besloten de diensten van PRAKTIJK.nl in te zetten voor al haar klinieken Door de jarenlange ervaring van onze doktersassistentes, triagisten en verpleegkundigen (BIG geregistreerd) op afstand die wekelijks duizenden telefoontjes aan nemen voor huisartspraktijken en klinieken, was dit een logische next step. “Onze assistentes spreken dezelfde taal en zijn bekend met praktisch alle onderwerpen. Dat maakt de verhuizing naar onze diensten voor hun klanten een naadloze overgang,” “Op deze manier ondersteunen wij Equipe Zorgbedrijven bij het realiseren van een continue hoge kwaliteit”, aldus Patrick Eliasar, directeur van PRAKTIJK.nl – HMCC. “Door het toevoegen van de patiëntencommunicatie van de Equipe Zorgbedrijven, verhogen wij ook de inhoudelijke kennis van onze assistentes op afstand voor onze overige klanten”. “Zo profiteren beide partijen van deze samenwerking”.

Equipe Zorgbedrijven

logo praktijk 2019