☆ PRAKTIJK.nl & HMCC bundelen hun krachten

☆ PRAKTIJK.nl & HMCC bundelen hun krachten

PERSBERICHT

PRAKTIJK.nl - HMCC Medisch Callcenter

logo praktijk 2019

 

Met veel plezier berichten wij u over de fusie van PRAKTIJK.nl Zorgsites met HMCC (Het Medisch CallCenter).

PRAKTIJK.nl – HMCC B.V.

Per 1 januari 2020 gaan de beide organisaties fuseren. Er komt 1 sterke organisatie die de belangen van VOIP-telefonie, Doktersassistentes op afstand, Websites en e-Health voor u regelt. Hier zijn we ontzettend blij mee.  Met onze organisatie willen we stabiliteit en herkenbaarheid uitstralen. Daarom hebben we ervoor gekozen zo dicht mogelijk te blijven bij de vertrouwde namen. Hieronder willen we u graag wat bijpraten over het samengaan hiervan.

Een aantal maanden geleden zijn de gesprekken al begonnen. 

We hebben samen de best denkbare oplossing voor huisartsen gerealiseerd. Daarbij hebben we rekening gehouden met de wensen en behoeftes van de betrokken HIS-sen, Workflow in de praktijk en Bereikbaarheid. Eerder in 2019 bleek al dat HMCC en PRAKTIJK.nl veel raakvlakken hadden. Dit is door ons in de afgelopen maanden uitgewerkt en vertaald in een overzichtelijke website.

Wij innoveren en stimuleren in een ideale praktijkvoering.

Het voor patiënten online regelen van ‘zaken’ met de praktijk neemt een steeds belangrijkere positie in, dit kan door de juiste website met een pro-actieve implementatie van uw e-Health module gerealiseerd worden, ongeacht met welke HIS u werkt en voorzien van belangrijke (HIS-)koppelingen. 

Ons Medisch Callcenter, waar doktersassistenten, verpleegkundigen en triagisten de telefoon beantwoorden is 24/7, 365 dagen per jaar bereikbaar voor het eerste contact met uw patiënten.  Tijdens afwezigheid van de assistente, overflow, vakanties of voor volledige agendaplanning van uw praktijk. 

Door de samenvoeging van deze diensten, enerzijds de website aan de voorkant en anderzijds ons medisch callcenter aan de achterkant zorgt dit voor een complete opvang van patiënt contacten. Intussen zijn er tientallen praktijken die gebruikmaken van ons totaalconcept. Een gespecialiseerde website voor huisartsen, complete Voip-oplossing voor uw telefooncentrale alsmede het Medisch Callcenter dat uw praktijk kan ondersteunen bij al uw patiënt contacten.

Er zijn al veel winstpunten.

Door de grotere organisatie zijn we in staat nog sneller, nog scherper en persoonlijker te acteren op uw wensen waardoor er meer tijd en geld overblijft om de ongekende kwaliteit te continueren. Wij danken u voor uw vertrouwen in PRAKTIJK.nl – HMCC B.V. en zien u graag tegemoet in een fris nieuwjaar! Wij wensen u veel succes en gezondheid toe in 2020 !

Patrick Eliasar & Erik Tap